Åpning av biblioteket på Roa

RETNINGSLINJER FOR BRUK AV LUNNER BIBLIOTEK FRA 18/5-2020

Veronica Schevik

Vi åpner biblioteket på Roa, men med noe reduserte åpningstider for å minske smittefaren.

Mandager kl. 14-19 og onsdager kl. 11-15.

1. Er du syk eller i karantene har du IKKE mulighet til å benytte deg av våre tjenester.

1. Bare døren på nedsiden av bygget vil være åpen.

1. Avstand mellom mennesker skal være minst 1 meter, 2 meter der det er mulig. Husk lånekort! Vennligst vent på din tur utenfor biblioteket om det ser ut til å være trangt innenfor. Begrens ditt besøk gjerne til 15 minutter av gangen. Unngå unødvendig kontakt på bøker og andre flater.

1. Ved inngangen til biblioteket står håndsprit, og alle må desinfisere hendene før de går inn på biblioteket.

1. Reserver gjerne bøker eller annet materiale via epost, telefon eller bibliotekets katalog på nett.

1. Lånere skal i størst mulig grad benytter utlånsautomat. Spør om hjelp hvis du trenger det eller lurer på noe!

1. Publikums-pc kan ikke benyttes. Årsaken til dette er av smittevernhensyn.

1. All betaling skjer ved bruk av Vipps.

1. Husk at det er mulig å låne e-bøker på Bookbites.

Biblioteksjef Päivi Särkelä

Utarbeidet i samråd med kommuneoverlegen Bjarne Oure