Mikromarc nede - oppdatert 05.07.21

Vi har fortsatt problemer med vårt utlånssystem.

Vi kan fortsatt ta imot innlevering og låne ut materiale, men da MÅ du ha med lånekortet ditt. Merk at søk, reserveringer og fornyelser ikke er tilgjengelig hverken på biblioteket eller hjemmefra.

BookBites

Lånere som er knyttet til bibliotek med Mikromarc-systemet påvirkes også i BookBites. Fram til systemet er oppe og går igjen, kan man ikke legge til lånekortet sitt. Er du alt tilknyttet BookBites kan du låne som tidligere.

Når er det oppe og går igjen?

Leverandøren, Axiell, jobber kontinuerlig for å få systemet i orden, men foreløpig har de ikke lyktes. Siste estimat er at de håper at Mikromarc er oppe og går igjen i begynnelsen av denne uken (uke 26).

29.06.21:

Systemet er oppe og går igjen. Noen moduler er fortsatt ikke helt på plass, men leverandøren jobber fortsatt med å få det helt i orden.

Melding fra leverandør: Vær forberedt på at de første dagene i nytt driftsmiljø vil ting gå tregt. Vi jobber fortsatt med oppsetting av flere servere og imens vil ting gå saktere enn normalt. Dette er noe vi regner med vil bedre seg i løpet av uka.

Vi ber om at dere er tålmodig med oss de neste dagene da ting kan ta litt tid før alt er helt på stell igjen!

05.07.21:

Vi gjør oppmerksom på at systemet fortsatt ikke er helt oppe å går igjen. Det er noen moduler som fortsatt ikke fungerer som de skal og Axiell jobber fortsatt med å fikse alt. Merk at ALT som ble foretatt av transaksjoner tirsdag 22. juni er borte. Det vil si at bøker som er lånt ut og innlevert denne dagen ikke er registrert hos oss. Disse transaksjonene er vi avhengig av hjelp fra dere til å fikse. 

Målgruppe:

Tagger:

Skrevet av: Veronica Schevik 28. juni 2021