Her kan du lese om nye ting som skjer på Lunner bibliotek.

1. Verdens verste Sommerlesavslutning

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Lørdag 4. september var det duket for en pangavslutning av årets Sommerles i regi av Lunner Bibliotek. De fremmøtte fikk både gavedryss, og ikke minst ærverdig besøk av forfatteren Marius Horn Molaug.

2. Arbeidsuke

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

VI har vært så heldige å hatt en elev fra Lunner ungdomsskole på arbeidsuke hos oss.

3. Påskebingo

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Det blir en annerledes påske også i år. På grunn av koronasmitte er vi oppfordret til å holde oss mest mulig for oss selv. Det er kanskje ekstra utfordrende for barn og ungdom.

4. Bibliotekbussen

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Vi har vært så heldige å få bibliotekbussen til Harestua. Stoppested REMA 1000.

5. Hva skjer på biblioteket

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Vi får av og til spørsmål om medier vi ikke har eller hvor man kan finne ulike bøker som våre brukere er på jakt etter. Derfor jobber vi ansatte stadig med å forberede tjenesten.

6. Julekalender 2020

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

NB! Første gangen vi lager det på hjemmesiden vår så finner du noe feil med linker gi oss beskjed!