Her kan du lese om nye ting som skjer på Lunner bibliotek.

1. Gladnyhet til våre lånere

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Lunner bibliotek har nå et midlertidig tilbud hvor du kan bestille bøker, lydbøker og filmer før påske. Førstemann til mølla! Merk at siste dag for henting, både på Roa og Harestua, er tirsdag 7. april kl. 15:00.

2. Tips til underholdning

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

I disse dager er det mange som sitter hjemme og kanskje kjeder seg litt. Skoler, barnehager og mange arbeidsplasser er stengt på grunn av koronnaviruset. Her har vi samlet noen tips til hva dere kan gjøre alene eller sammen, følg med for det kan plutselig dukke opp et nytt tips.

3. Ikke bare fjas i «Fjaseboka»

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Det ble mye humor, noe alvor og noe nytt og kommende når forfatter Ole Gulbrand Rudsengen presenterte «Fjaseboka» på Roa Bibliotek 11. Mars.

4. Lokal serieforfatter Pia Pedersen

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Forfatterspiren ble sådd tidlig hos Pia Pedersen, og allerede som tiåring hadde hun et uvanlig gaveønske til bursdagen - skrivemaskin. Onsdag 27. november 2019 debuterte hun også med sitt første forfatterbesøk på Lunner bibliotek på Roa.

5. Forfatterbesøk av Cato Andreas Bunkholdt

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Et treårs langt prosjekt, startet med permer funnet på Tretten i Gudbrandsdalen. 19. Februar presenterte forfatter Cato Andreas Bunkholdt (75) boken om Milorgs motstandskamp på Hadeland på Lunner bibliotek.

6. Sommerlesavslutning 2019

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Torsdag 5 september var det avslutningsfest for årets sommerles i Lunner kommune.

7. Boklek 2019

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Hele 43 skolestartere fulgte ivrig og nøye med på årets boklek.

8. Sommerlesavslutning 2018

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Lørdag 8. september ble året sommerles avsluttet med underholding, premietrekning og is.

9. Boklek 2018

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Tirsdag 10. april var det duket for årets boklek. Vi fikk besøk av Marianne Sundal som formidlet boka "Samira og skjelettene", skrevet av Camilla Kuhn.