Her kan du lese om nye ting som skjer på Lunner bibliotek.

1. Sommerles 2020

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no. De som skal begynne i 1. klasse til høsten er også velkommen til å delta.

2. Biblioteket i Lunner fornyes – bedre tilbud for alle!

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Biblioteket i Lunner er på flyttefot, og åpner i nye lokaler på Frøystad på Roa i 2021. De nye lokalene vil erstatte både dagens bibliotek på Frøystad og biblioteket på Harestua.

3. Bokslukerprisen 2020

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Stikkord fra juryen som har stemt frem vinneren er: Spenning, humor, trist, hemmelige planer, viktig budskap og tema om global oppvarming. "Alle i Norge burde få muligheten til å lese denne boken" (Julia, Volden skole).

4. Gladnyhet til våre lånere

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Lunner bibliotek har et midlertidig tilbud hvor du kan bestille bøker, lydbøker og filmer. Førstemann til mølla!

5. Tips til underholdning

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

I disse dager er det mange som sitter hjemme og kanskje kjeder seg litt. Skoler, barnehager og mange arbeidsplasser er stengt på grunn av koronnaviruset. Her har vi samlet noen tips til hva dere kan gjøre alene eller sammen, følg med for det kan plutselig dukke opp et nytt tips.

6. Ikke bare fjas i «Fjaseboka»

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Det ble mye humor, noe alvor og noe nytt og kommende når forfatter Ole Gulbrand Rudsengen presenterte «Fjaseboka» på Roa Bibliotek 11. Mars.

7. Lokal serieforfatter Pia Pedersen

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Forfatterspiren ble sådd tidlig hos Pia Pedersen, og allerede som tiåring hadde hun et uvanlig gaveønske til bursdagen - skrivemaskin. Onsdag 27. november 2019 debuterte hun også med sitt første forfatterbesøk på Lunner bibliotek på Roa.

8. Forfatterbesøk av Cato Andreas Bunkholdt

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Et treårs langt prosjekt, startet med permer funnet på Tretten i Gudbrandsdalen. 19. Februar presenterte forfatter Cato Andreas Bunkholdt (75) boken om Milorgs motstandskamp på Hadeland på Lunner bibliotek.

9. Sommerlesavslutning 2019

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Torsdag 5 september var det avslutningsfest for årets sommerles i Lunner kommune.