Her kan du lese om nye ting som skjer på Lunner bibliotek.

1. Bibliotekbussen

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Vi har vært så heldige å få bibliotekbussen til Harestua. Stoppested REMA 1000.

2. Hva skjer på biblioteket

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Vi får av og til spørsmål om medier vi ikke har eller hvor man kan finne ulike bøker som våre brukere er på jakt etter. Derfor jobber vi ansatte stadig med å forberede tjenesten.

3. Julekalender 2020

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

NB! Første gangen vi lager det på hjemmesiden vår så finner du noe feil med linker gi oss beskjed!

4. Følg med

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

I disse dager må vi være forberedt på at ting endrer seg raskt.

5. Fengslende fortelling i Østlands-debut

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Forfatter Morten Jentoft og tidligere spionsiktede Frode Berg valgte like godt Hadeland som sitt første sted på Østlandet for presentasjon av den nyutgitte boka «I Grenseland»

6. Kunnskapsfremmende avslutning

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik, Hans Petter Schevik

Sommerles-avslutning 2020 for Lunner bibliotek fikk storfint besøk, da forfatter Marit Nicolaysen tyvstartet sin Viken-turne på Roa.

7. Nye åpningstider

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Fra og med mandag 17. august blir det nye åpningstider på biblioteket. Velkommen!

8. Sommerles 2020

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse, delta på Sommerles.no. De som skal begynne i 1. klasse til høsten er også velkommen til å delta.

9. Biblioteket i Lunner fornyes – bedre tilbud for alle!

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Biblioteket i Lunner er på flyttefot, og åpner i nye lokaler på Frøystad på Roa i 2021. De nye lokalene vil erstatte både dagens bibliotek på Frøystad og biblioteket på Harestua.