Her kan du lese om nye ting som skjer på Lunner bibliotek.

1. Påskebingo

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Det blir en annerledes påske også i år. På grunn av koronasmitte er vi oppfordret til å holde oss mest mulig for oss selv. Det er kanskje ekstra utfordrende for barn og ungdom.

2. Bibliotekbussen

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Vi har vært så heldige å få bibliotekbussen til Harestua. Stoppested REMA 1000.

3. Hva skjer på biblioteket

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Vi får av og til spørsmål om medier vi ikke har eller hvor man kan finne ulike bøker som våre brukere er på jakt etter. Derfor jobber vi ansatte stadig med å forberede tjenesten.

4. Julekalender 2020

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

NB! Første gangen vi lager det på hjemmesiden vår så finner du noe feil med linker gi oss beskjed!

5. Følg med

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

I disse dager må vi være forberedt på at ting endrer seg raskt.

6. Fengslende fortelling i Østlands-debut

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Forfatter Morten Jentoft og tidligere spionsiktede Frode Berg valgte like godt Hadeland som sitt første sted på Østlandet for presentasjon av den nyutgitte boka «I Grenseland»

7. Kunnskapsfremmende avslutning

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik, Hans Petter Schevik

Sommerles-avslutning 2020 for Lunner bibliotek fikk storfint besøk, da forfatter Marit Nicolaysen tyvstartet sin Viken-turne på Roa.

8. Nye åpningstider

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Fra og med mandag 17. august blir det nye åpningstider på biblioteket. Velkommen!