Her kan du lese om nye ting som skjer på Lunner bibliotek.

1. Askeladden Friteater på besøk på Roa

Artikkel Skrevet av: Päivi Särkelä

Askeladden Friteater hadde en juleforestilling på Frøystad på lørdag. Spent publikum venter her på at noe skal skje...

2. Eventyrlig bibliotekbuss på Harestua

Artikkel Skrevet av: Kathrine Haaheim

Tirsdag den 26. oktober var Bibliotekbussen igjen å finne på Harestua. Første stopp var Eventyrskogen barnehage.

3. Verdens verste Sommerlesavslutning

Artikkel Skrevet av: Hans Petter Schevik

Lørdag 4. september var det duket for en pangavslutning av årets Sommerles i regi av Lunner Bibliotek. De fremmøtte fikk både gavedryss, og ikke minst ærverdig besøk av forfatteren Marius Horn Molaug.

4. Arbeidsuke

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

VI har vært så heldige å hatt en elev fra Lunner ungdomsskole på arbeidsuke hos oss.

5. Påskebingo

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Det blir en annerledes påske også i år. På grunn av koronasmitte er vi oppfordret til å holde oss mest mulig for oss selv. Det er kanskje ekstra utfordrende for barn og ungdom.

6. Bibliotekbussen

Artikkel Skrevet av: Veronica Schevik

Vi har vært så heldige å få bibliotekbussen til Harestua. Stoppested REMA 1000.