0db3ed75-3d92-46e9-a164-876bd27267d3
Åtte : noveller
Åtte : noveller
Forfatter: Pedersen, Gine Cornelia
Utgivelsesår: 2022
Språk: Norsk bokmål
Medietype: Bok
Utgave: 1. utgave
Utgiver: Cappelen Damm
Ressurstype: Fysisk
Merknader:
Inneholder åtte noveller
innbundet
Kulturfond
Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering Gi en vurdering
Loading...
Tilgjengelig: 1
Totalt antall utlån: 0
Antall lån i år: 0
Antall reserveringer: 0
Beskrivelse:
Karakterene i denne novellesamlingen står på kanten av stupet på ulike måter. Ingunn Bjørkli har tatt seg et helt nytt navn på sosiale medier og håper å ha slettet Ingunn for godt. Billedkunstneren blander noe nytt inn i malingen og begynner å røyke på balkongen for å kjenne at hun puster. Reidunn Østby treffer en venn på yoga som nærmer seg henne mer enn hun er komfortabel med. Gine Cornelia Pedersen er forfatter og skuespiller. "Åtte" er hennes første novellesamling. Omtalen er utarbeidet av BS.
Karakterene i denne novellesamlingen står på kanten av stupet på ulike måter. Ingunn Bjørkli har tatt seg et helt nytt navn på sosiale medier og håper å ha slettet Ingunn for godt. Billedkunstneren blander noe nytt inn i malingen og begynner å røyke på balkongen for å kjenne at hun puster. Reidunn Østby treffer en venn på yoga som nærmer seg henne mer enn hun er komfortabel med. Gine Cornelia Pedersen er forfatter og skuespiller. “Åtte” er hennes første novellesamling. Omtalen er utarbeidet av BS.

Tilgjengelighet

Loading...

Fra samme forfatter

Lignende titler

Språkvelger