Sommerles - oppdatert 10.08.21

“SOMMERLES” – ÅRETS DILLE FOR SKOLEBARN! Bloggeren «Pappahjerte»

Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles.no

 

Sommerles gjør lesing enda morsommere! Du lager en profil på Sommerles.no, registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og følger med på hva vennene dine leser. Her kan du også lese en superspennende fortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Har du ikke tilgang til nett, kan du delta med et lesekort. Spør på biblioteket!

 

Sommerles er for alle. For hver bok du legger inn, får du XP (poeng) og går opp i level. Du kan lese vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneserier, eller du kan bli lest for - all lesing teller. Og selvsagt har vi premier! Når du registrerer bøker du har lest, får du digitale trofeer til profilen din på nettsiden, og du kan hente premier på biblioteket i løpet av sommeren.

 

Avslutning blir det også i år. 4. september har vi booket Marius Horn Molaug og Kristoffer Kjølberg til å holde "verdens verste tegneshow" for oss - det kommer til å bli kjempemorro!

Klokkeslett: 11:50 - showet starter kl. 12:00

Sted: gymsalen på Frøystad

Nysgjerrig på hvor mange sider deltakerne i Lunner har lest? Sjekk ut livstatistikken her!

Husk at vi også har en sommerebus sammen med bibliotekene på Jevnaker og Gran. Løsnigngsark får du på biblioteket. Frist for å levere løsningsark er 13. august!