Stengt på grunn av koronatiltak

Fra og med tirsdag 16 mars er biblioteket dessverre stengt.

Til tross for at vi må stenge dørene er det fremdeles mulig å bestille medier fra oss.

Du bestiller enten via vår hjemmeside. Da må du logge deg på med ditt nasjonale lånekort og pinkode, bestående av fire tall.

Eller du kan sende oss en epost, merk at du på denne måten ikke vil se om tittelen er tilgjengelig da den alt kan være bestilt via hjemmesiden vår.

Vi plukker ut bestilte titler (med hansker på), låner de ut til deg før vi tar kontakt for å avtale hentetidspunkt.

Minner også om våre digitale tjenester som kan benyttes ved hjelp av ditt nasjonale lånekort og pinkode. Har du ikke et nasjonalt lånekort, ta kontakt med biblioteket så ordner vi det.

Merk at vi kommer til å sende ut påminnelser om lån som snart forfaller, vi vil derimot IKKE sende ut purringer.

VIKTIG at dersom du er i karantene og/eller er smittet av korona så kan du ikke låne fysiske bøker, og heller ikke levere materiale som forfaller. Får du en påminnelse og er i karantene - ta kontakt med biblioteket så forlenger vi lånene dine!

Følg med for oppdateringer som kan komme.

Skrevet av: Veronica Schevik 16. mars 2021